Internationaal project 'Speelotheek over de grenzen heen'

Internationaal project met Nakama en Jeugd in Brussel

Vzw Jeugd in Brussel en Nakama gaan in september 2019 op inleefreis naar Ghana, om twee weken lang een mobiel speelplein te organiseren voor kinderen uit het dorp.

Van 28 september tot 13 oktober 2019 gaan 10 Brusselse animatoren uit Jeugd in Brussel en Nakama naar Ghana om dit project op te starten. We starten met een mobiel speelplein voor kinderen in het Noorden van Ghana (Larabanga) in samenwerking met lokale animatoren. Ze doen daar 2 weken vrijwilligerswerk met lokale kinderen en animatoren en zorgen voor een aanbod van duurzaam spelmateriaal en leuke activiteiten.

Het einddoel is het opstarten van een speelotheek in Larabanga waar kinderen kunnen komen spelen en hun talenten ontdekken, leerkrachten pakketten met educatief speelmateriaal kunnen uitlenen en waar animatoren en leerkrachten worden opgeleid om kinderen te begeleiden om al spelend zichzelf te ontwikkelen.

Willen jullie dit project ondersteunen of hebben jullie nood aan meer informatie? Contacteer dan zeker This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.!

random