Nieuws

Jeugd in Brussel is een paragemeentelijke vzw gesticht in 1994. De Maatschappelijke Zetel van de vzw “Jeugd in Brussel” is gevestigd op de Helihavenlaan 56 te 1000 Brussel, terwijl de Jeugddienst van de Stad Brussel gevestigd is in de Rogier van der Weydenstraat 3, te 1000 Brussel.

Carnavalstocht

Tijdens de krokusvakantie ging Jeugd in Brussel mee op carnavalstocht met de Maximiliaanboerderij. Het werd een gezellige tocht doorheen de Noordwijk samen met heel wat kinderanimatie en organisaties uit de Noordwijk. Voor meer foto's en filmpjes kan je terecht op onze Facebook!

Team Jeugd in Brussel

Jeugd in Brussel is nog op zoek naar animatoren

Speelplein Beersel van vzw Jeugd in Brussel is nog op zoek naar animatoren voor de maand augustus om onze supercoole kids te speelplein Beersel een TOPzomervakantie te geven. 

Geïnteresseerd? Stuur dan zeker een mailtje naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Buitenspeeldag 24 april 2019

Ieder jaar opnieuw organiseert Vzw Jeugd in Brussel samen met Brede School Laken de buitenspeeldag in Laken. Daarnaast zullen we met Brede School Klavertje 4 voor de derde keer een buitenspeeldag in het Maximiliaanpark in de Noordwijk organiseren.

Dit jaar gaat dit door op woensdag 24 april 2019, de eerste woensdag na de paasvakantie van 13u30 tot 17u30 op Au Bord de l'Eau te Laken en in het Maximiliaanpark in de Noordwijk.

Internationaal project 'Speelotheek over de grenzen heen'

Internationaal project met Nakama en Jeugd in Brussel

Vzw Jeugd in Brussel en Nakama gaan in september 2019 op inleefreis naar Ghana, om twee weken lang een mobiel speelplein te organiseren voor kinderen uit het dorp. Van 28 september tot 13 oktober 2019 gaan 10 Brusselse animatoren uit Jeugd in Brussel en Nakama naar Ghana om dit project op te starten.