Nieuws

Jeugd in Brussel is een paragemeentelijke vzw gesticht in 1994. De Maatschappelijke Zetel van de vzw “Jeugd in Brussel” is gevestigd op de Helihavenlaan 56 te 1000 Brussel, terwijl de Jeugddienst van de Stad Brussel gevestigd is in de Rogier van der Weydenstraat 3, te 1000 Brussel.

Speelweek tijdens zomervakantie 2017

Vzw Jeugd in Brussel organiseert samen met Brede School Laken tijdens de laatste week van augustus opnieuw een speelweek in Laken.

Buitenspeeldag 19 april 2017

Ieder jaar opnieuw organiseert Vzw Jeugd in Brussel samen met Brede School Laken de buitenspeeldag in Laken. Daarnaast zullen we met Brede School Klavertje 4 voor de eerste keer een buitenspeeldag in het Maximiliaanpark in de Noordwijk organiseren.

Dit jaar gaat dit door op woensdag 19 april 2017, de eerste woensdag na de paasvakantie van 13u30 tot 17u30 op het Willemsplein te Laken en in het Maximiliaanpark in de Noordwijk.

Animatoren paasvakantie 2017

We zijn opnieuw gestart met onze zoektocht naar animatoren voor de paasvakantie. Vanaf 18 jaar mag je solliciteren om bij ons te komen werken. Stuur je cv en je aanvraag om te werken door naar: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.